Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NINNA PALLA BRISCH AVA KHAM

Efter regnet tittar solen fram

Ninna palla brisch ava kham

Lyser genom fönstrens smuts och damm

Ninna palla brisch ava kham

Blodet lyser starkare än skam

Ninna palla brisch ava kham

Starkare än fanor i Vietnam

Ninna palla brisch ava kham

 

LARZ GUSTAFSSON 18/10 2018

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 143 gånger
Publicerad 2018-10-18 15:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP