Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Två hjärtan!

Kurar under täcket en halvtimme till.
Känner din kroppsvärme,
när jag sticker in foten under ditt täcke.

Så småningom känner jag doften av nybryggt kaffe.
Du tar alltid två knäckebrödsmackor med ost till morgonkaffet.

När jag äntligen kommer upp,
då har du dukat upp frukost till oss.
En morgonkram, alltid.

Småprat vid bordet om allt möjligt.
Vardagsbestyr som vi ska göra idag.

Så vackert med kärlek mellan oss!





Fri vers (Fri form) av Ezmeralda VIP
Läst 140 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-10-18 15:05



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Kärlek stor
till vardags
klarar alla
beslut håller
livet ut!


2018-10-18

  Marita Ohlquist VIP
Underbar text om en ömsint och kärleksfull relation!
2018-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP