Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tillägnat Öknens Ros , Värdering


Kom ut min flicka

En vindpust sveper förbi
var är du min vän
jag letar jag ser
men inget finns
vart tog du vägen
jag vet att du finns

Kryp fram
kom ut min flicka
dansa i gröngräset
där daggen lämnar sitt spår
kom ut i ljuset
kom ut till livet




Fri vers av Kungskobran VIP
Läst 173 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-10-18 15:34



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fin Värdering

fin text av Kungskobran


2018-10-19

  Fulbergarn
Bra !
2018-10-18

  Öknens Ros VIP
blir nästan gråtmild när jag läser dessa rader, så mycken känsla i orden. tack Kungskobran för dina ord.
2018-10-18

    ej medlem längre
Åh vad fin. Jag skrev just en till henne också. Om att livet är långt. Och det att det finns all tid i världen kvar.
2018-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP