Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt oron ta ett steg tillbaka

Lär känna oron
Lämna den lika
maktlös
som du en gång
var
Låt den istället
bereda plats åt
den vackraste
sköraste
gåva du äger
Din sinnesro




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 363 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-10-18 15:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP