Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

djupet i ett sorgset öga

Du vet nu
att ensam inte
alltid
är stark
När du försöker
mäta djupet
i ett sorgset öga
som söker tröst
Det kanske
kan verka så
men
Ensam är inte
stark
och ingen
människa är
heller
en isolerad ö
utan
Bara en del
av fastlandet






Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 168 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-10-18 16:06



Bookmark and Share


  Viksten
Klokt och vackert
2018-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP