Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- Tysta varg

Skrattar.
Skrattar.
Skrattar.

Flinar, flabbar ler,
nu, då, sen,
när som helst,
om och om igen.

Gråter
Gråter
Gråter

Lipar, tjuter, bölar,
nu, då, sen,
när som helst,
om och om igen.

Livet är en soppa,
jag är trött på att koka ensam.




Fri vers (Fri form) av Ewelina Mann
Läst 85 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-10-18 16:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewelina Mann
Ewelina Mann