Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- Ett annat namn

Hon heter,
orka, leva, livsglädje, livslust.

Jag saknar henne.

Jag längtar villkorslöst,
hoppas verkligen,
att hon ska komma tillbaks.

Jag vill, men ändå inte,
vara ensam,
bland höstlöv och hungriga vargar.

Det regnar chanser från himlen,
skynda dig,
fånga en!





Fri vers (Fri form) av Ewelina Mann
Läst 118 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-10-18 16:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewelina Mann
Ewelina Mann