Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

The man is an enigma

ärligt talat
är han ganska dålig att spela gitarr
ganska dålig på att sjunga
och ganska dålig på munspel
han tutar ofta som en ambulans

Mick Ronson sa att hälften av tiden
har han ingen aning om vad han sysslar
med

där har jag suttit hänförd genom nätterna
och lyssnat mer och mer och påstått
att det är bara första lyssningarna
som låter som skit

för han är också den som kan
ringa ett par mobilsamtal
och en halvtimme senare
vet alla musiker inom fem mils
omkrets att Zimmy är i stan
och vill spela.

hur blev det såhär?
den skygge lille mannen
har varit såhär i decennier
och han fortsätter att vara
en gåta

men han är ju trots allt

jävligt bra

ett geni

faktiskt




Fri vers (Fri form) av Olle the Bulldog/Olle Ekman
Läst 228 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-10-18 17:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Olle the Bulldog/Olle Ekman
Olle the Bulldog/Olle Ekman