Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oktober (2)




Guldmynt på vägen
och sedlarna som prasslar,
dödens valuta.








Bunden vers (Haiku) av Jan Widströmer VIP
Läst 385 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2018-10-18 18:51



Bookmark and Share


  Minkki VIP
ruskigt rakt på sak...
2018-10-25

  ResenärGenomLivet VIP
Mycket bra, beskrivande haiku...
2018-10-20

  Gunnel Eriksson VIP
Ja, så är det.
Man får trösta sig med att
vårens knoppar redan är färdiga.
Snygg tredje rad. Jag associerar till banker och svindlerier.
2018-10-19

  Rise Little One
Underbar höst i haiku form.
2018-10-18

  Maria Sundelin VIP
Höstens gång
2018-10-18

  Marita Ohlquist VIP
Bra formulerat!
2018-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Jan Widströmer
Jan Widströmer VIP