Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ålder inne, men ute!

Något som är jätteknepigt
i livet det är ju detta...

När jag berättar för små barn
hur man skall bete sig i livet
för att allt skall gå bra...

Då avbryter de mig och tittar på
mig med stora ögon och talar om
hur livet beter sig just nu, undrar
hur gör vi nu då...

Jag blir stum!

De är ju redan steget före...





Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 173 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-10-18 19:00



Bookmark and Share


  Ezmeralda VIP
Barn är bara bäst. De är klarsynta och ingen har prackat på dem en massa hur allt ska vara.
2018-10-20

    ADI Nehlin
Mycket klokheter kommer från små munnar.
2018-10-19

  Feliaxel VIP
Barn är smarta
2018-10-19

  limerick
Just så barn
har framförhåll
och superkoll!
2018-10-18

  ULJO
Så är det. De unga har koll
2018-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt