Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Linan

Den där linan som svajar i stormen
hänger på den rostiga kroken
när den brister
är linjen död




Fri vers (Fri form) av astridchen VIP
Läst 145 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-10-18 19:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

astridchen
astridchen VIP