Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rötter

Rötter i jord
tar fäste
släpper inte tag
vinden viskar bort
det mesta
håll fast så du inte tappar taget
slit inte i mig
beordra mig inte
annars flyger jag in i stormens öga
där är det lugnt
och jag behöver inte vara rädd att du ska flyga iväg
Mr Poppins




Fri vers (Fri form) av astridchen VIP
Läst 125 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-10-18 19:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

astridchen
astridchen VIP