Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


fullmånen


Månen är den lykta som lyser oss
när vi går över stranden
himlens berg har somnat i nattens armar
stranden kramar
den prasslande musiken
när vi går över sanden

I våra händer bär vi våra hjärtan
solmagneter, som lyser oss vägen hem




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-10-18 20:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP