Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Vardag och fest 44

Katten spinner högt
Inga andra ljud höres
utom spinnandet

Ingen vet hur det går till
Öronen hör det ändå




Bunden vers (Tanka) av ecel
Läst 153 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-10-18 20:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ecel
ecel