Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VI LEKTE I HAVET

vi lekte i havet

där ute fanns hela världen

den skymtade glimtvis

i aktuellt

vi lekte i havet

så långt från apollofärden

vi hade en boll och

vi lekte snällt

 

och sedan kom suget

i böckerna som jag läste

tahiti och bali

kon tiki och ra

det började tidigt

jag låg i min säng och reste

med myrdal i asien

- ett barns shangri la

 

 

LARZ GUSTAFSSON 18/10 2018

 

Jan Myrdal är och förblir en av mina hjältar. Vid nittioett års ålder nedkommer han nu med en ny bok. 

Det ni!

https://www.youtube.com/watch?v=JoQ76R4yeag

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 223 gånger
Publicerad 2018-10-18 20:52



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
På vilket sätt är han knäpp? För att han vågat utmana det politiskt korrekta?
2018-10-19

  Kungskobran VIP
Upptäckarens färd det var min värld
Liningstone, Mungo Park, Amundson, Nordenskiöld, Sven Hedin och många fler
Fint fångat av dig även om jag tycker att Myrdal är lite knäpp så gillar jag hans böcker dom är fängslande

2018-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP