Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale…


LYFT-KRAMAR BEHÖVS IBLAND

 

grinden knarrade

vinden darrade

det kände draget

 

droppen föll

susade i luften

nådde ny mark

 

blomman drack

visade sin färgprakt

droppen dunstade

 

barnet beskådade allt

kände sig nedslagen...

lyftes av mormors lyft-kram

 

minnet av en famn en gång

värmen från en annan själ

kan i en plötslig motgång göra väl

 




Fri vers (Prosapoesi) av Solstrale VIP
Läst 321 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2019-02-11 11:43



Bookmark and Share


  Respons VIP
Fint ord lyft-kram och fin dikt!
2019-02-11

  Valter Örn VIP
Vi måste alla glädja och stärka varandra
2019-02-11

  Marita Ohlquist VIP
Heja dig, mer kramar behövs i olika sammanhang!
2019-02-11

  Öknens Ros VIP
En kram kan betyda allt ibland.
2019-02-11

  Quasimodo
Fint här för vad en kram kan göra och betyda! Kram
2019-02-11

  Fulbergarn
Jo nog kan man behöva ett lyft då och då.

Minns hur mormor räddade mig
2019-02-11

  ULJO
Minnen av beröring är stärkande
2019-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP