Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale…


droppen

 

grinden knarrade

vinden darrade

de kände draget

 

droppen föll

susade i luften

nådde ny mark

 

blomman drack

visade sin färgprakt

det blev droppen dunstade

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Solstrale VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2018-10-18 21:03



Bookmark and Share


  StinaJ VIP
Vackert framfört och jag tänker på naturens fantastiska färgprakt.
2018-10-23

  Fem hjärtan VIP
Vackert!
2018-10-21

  Feliaxel VIP
Fantastiskt vackert
2018-10-19

  ULJO
Så vackert
2018-10-19

    ej medlem längre
Härlig naturbild!!!
2018-10-19

  Fulbergarn
Jag fotade en nyutslagen tussilago på en sommarstugetomt idag
2018-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP