Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Scenskräck

Det ljus som släcktes har börjat brinna igen
tiden är här
en förlorad själ tar sin revansch
upp till bevis
efter allt svek, alla tårar och sorg
det är nu det händer
dags att lyckas
men

tänk om de hade rätt,
scenskräck




Fri vers (Fri form) av marre15
Läst 282 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-10-18 22:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

marre15