Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Spridda tankar

Spridda olika tankar tar över min vardag
Tankar om mitt liv och min familj

När jag tänker djupt och länge
Tar tystnaden över mig

I min tystnad känner jag en smärtsam sorg
Jag ser en lång oändlig väg
En väg med massor av hinder och press från olika hål

I min tystnad försvinner jag i min egen fantasi värld
Musiken gör mig avslappnad, samtidigt orolig och ledsen

I min fantasi värld håller jag om min gamla mamma
Ser mina barn lyckliga och min son frisk

Min tystnad fylls av frågor, hur? Och När?
Kommer mitt lilla kropp att orka press från så många olika hål

När mörkret faller lever tystnaden fortfarande inom mig
Ögonen blundar och drömmarna tar mig till en värld
Där vill jag vila för alltid




Fri vers av Blomma 68
Läst 227 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-10-18 23:38



Bookmark and Share


  S~A •••
Berörande
2018-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Blomma 68
Blomma 68