Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aningslöst medveten

Skildes från moder vid lämplig tidpunkt, fraktades bort
- Överlevde

Fostrades, dresserades, dompterades
- Kuvades

Drog i kopplet, backade och kröp ur snaran, nosade efter tilltalande kända dofter
- Blev medveten

Sökte efter oaser, sprang vilse, fann frihet och fick ögon med insikt
- Än sen då?

Finns liv - som borde förbrukas av kärlek

- Kärleksfullt

 




Fri vers (Fri form) av Litchi VIP
Läst 299 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-10-19 01:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Litchi
Litchi VIP