Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EN LITEN BIT AV HIMMELEN

EN LITEN BIT AV HIMMELEN

Så visst finns det små bitar av himmelen som vi varje dag tror
att detta är oss givet
Man borde vårda de stunder man har och då får man känna
att så här är livet
Ta vara på de stunder du har nu ,för det är inte säkert de kommer
åter
Ge dig själv en dag av tröst och skratta medan du kan ,för jorden
riktigt gråter

Det är små delar av himlen som vi är välsignade
med varje dag hela året ut
Ett glatt leende några vänliga ord något som vi inte
vill att det ska ta slut
Skratten från lekande barn och en vanlig dag med
vanliga bestyr och besvär
Man gör det gärna för Herren och för familjen den håller
man kär

Värmen från den kära familjen och vänligheten från vännen
vad vill du göra
Löftet vid varje solnedgång att våran vänskap kommer aldrig
att någonsin upphöra
Små saker kan vara stora bitar av det lilla det beror på hur
den berör
En människlig kontakt ett förlåtande ord en blick och
kanske sjunga i kör


En kärleksfull människa är alltid en person som har fått gått igenom
livets strider
Man blir förhoppningsvis mer visare med åren och se hur allt
fortskrider
Kan jag få vara den människa som öppnar min jordiska pupill
Det är ju faktiskt så att En Liten Bit Av Himmelen är att njuta av
trons fantastiska kamomill




Fri vers av Knoparemoj
Läst 160 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-10-19 02:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj