Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Forfatteren

Forfatteren
et liv
med oplevelser
et liv med romantik.




Fri vers av flemming rasmussem
Läst 1350 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-10-19 08:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

flemming rasmussem
flemming rasmussem