Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skådespelet

Det blev till ett
skådespel
av sällan skådat slag
Det liv vi valde
du och jag

Nu står jag här
på scenens golv
och klockan slår
barmhärtigt tolv

Nu undrar jag bara:
-Vem som satte denna
regi?

Det enda jag vet
är att skådespelarna
måste varit vi








Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-10-19 09:23



Bookmark and Share


  aol
Så bra och så berörande skaldat, just såsom jag skulle kunna tänka själv
2018-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP