Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


HÖST / Sådden


2017-03-07 12:54 av the wildcat (medlemsid: 79522)

någonstans
mellan nu och då
hörs mumlande röster, snötyngda
Isen har lagt sig mellan skarvarna
i Tiden

någonstans i det innersta
flödar genom hjärtflimret saknaden
en andedräkt
Den vindpinade blåsten sveper genom tystnaden
i Tiden


står svajande i blåsten och minns
ser rakt ut i Intet
medan rösten sjunger
i mitt blod

*

Sådden

sådde
ringblommans strålar
vattnade
med saknadens tårar




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 172 gånger
Publicerad 2018-10-19 10:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP