Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagens aforism




Den största och svåraste seger
en människa kan vinna

är segern över sig själv




Övriga genrer (Aforism) av Marita Ohlquist VIP
Läst 337 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2018-10-19 10:51



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Njaaee...eller lägga ned vapen...
2018-10-31

  Lottie Ålhed VIP
Klokt! om att finna sitt eget innersta tolkar jag in i texten Fint.!
2018-10-30

  Lars Hedlin
Precis så är det!
2018-10-24

  StinaJ VIP
Precis. Så rätt och så bra skrivet.
2018-10-23

  Olof Lagerhorn VIP
Tankeväckande ord som får en att reflektera kring vad det är att vara människa. Kanske mer att förstå sig själv och göra sitt bästa utifrån det, skulle jag säga.
2018-10-23

  Respons VIP
Det är kloka ord!
2018-10-20

  ResenärGenomLivet VIP
Så sant...bra skrivet...
2018-10-20

  Ezmeralda VIP
Så är det, bra aforism!
2018-10-20

  Anya VIP
Jaa så är det. Tänker på Anna Kåvers bok: Att leva ett liv inte vinna ett krig.
Många krig man har inom sig. Bra gestaltat här.
2018-10-20

    Peter Söderqvist
Visst är det en aforism.
2018-10-19

  lila fjäderblomman VIP
översätter " är segern över sig själv " med är segern över sitt ego
2018-10-19

  DavidM VIP
Kloka strofer.
2018-10-19

  Maria Sundelin VIP
Frågan är om man ska vinna över sig själv eller om det är bättre att bli överens med sitt inre
Kramar
2018-10-19

    bittemi VIP
Jaa så sant!
2018-10-19

    ej medlem längre
Visst är det så!!!!!!
2018-10-19

  Gunnel Eriksson VIP
Osäker på hur man vet att man vunnit över sig själv. Bra aforism trots min
osäkerhet.
2018-10-19

  Peter G VIP
Just så!
En process som ständigt pågår!
2018-10-19

  ULJO
Så sant
2018-10-19

  Poeten Salvador VIP
Insiktsfullt som vanligt
2018-10-19

  Feliaxel VIP
Precis så är det
2018-10-19

  Öknens Ros VIP
Den största segern!
2018-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP