Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skriv för livet

 

 

att skriva eller inte skriva

det var frågan 

valet var lätt 

att det onda fördriva

den hemska plågan

det jag sett 

aldrig mer jag uppleva vill 

hat och grymheter 

som nästan mig sänkte 

gjorde mig aldrig till 

men hade hemligheter

drömmen mig skänkte

det jag inte vill

så länge sedan allt hände 

det som i minnet brände

nu jag vuxen blivit

det gamla rivit

styrkt av livets prövningar 

efter mödosamma övningar 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 166 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-10-19 11:00



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra text som förmedlar styrka och beslutsamhet!
Skönt när såren läker.
2018-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP