Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hennes dans

en blick
och du faller
så har hon dig
i sin bur bakom galler
du har inte en chans
det här är hennes dans

du sitter där
och bara tänker på sex
som en papegoja –
”Polly vill ha kex”
du har ingen chans, ingen alls
när hon vill dansa sin vals

då är du med
och du dansar efter hennes pipa
tills hon på dig är led
och då lönar det sig inte att lipa
det fanns aldrig nån balans
du hade aldrig en chans
i denna lek, i denna romans –
det var hela tiden hennes dans




Bunden vers (Rim) av Tomas Karlsson VIP
Läst 474 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-10-19 12:20



Bookmark and Share


    Belliii
wow !! jag var tvungen att läsa den 2 - 3 - 4 gånger. vilket flyt & vilken känsla.
2019-02-17

  Bodingen VIP
Ja fy för dessa manipulativa mansförtryckerskor, ska vi aldrig uppnå jämlikhet?
2018-10-20

  Språk, hjärna!
:D Bravo!
2018-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP