Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höstens planer

sitter på stugan i soffhörnan och eldar
nu har jag rejält med ved i mitt lider
fick det påfyllt lite sent omsider
sitter under tiden och lite förstrött skaldar

av höstlovet har jag ännu några dagar kvar
just nu är det långt till varmare tider
jag en del planer för framtiden smider
medan katten ligger bredvid mig och snarkar

uppträdanden, publiceringar och en diktsamling
står på min agenda för hösten
och om detta nu väcker förundran

över vad som hänt med denna ”gamling”
som först nu som poet börjar höja rösten
så är det för att det är först nu jag har hittat ådran




Bunden vers (Sonett) av Tomas Karlsson VIP
Läst 283 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-10-19 13:13



Bookmark and Share


  Språk, hjärna!
En sonett!
2018-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP