Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Syntetisk dikt 1


Utkastad

Vid ormens pock
ville Adam äta
äpplet med sin yta
klar som lack.
Ormen stack,
Adam han blev kvar,
står inför sin far
och får nu skällning,
och som vedergällning
för bravaden
kastas Adam ut ur Eden.




Bunden vers (Rim) av Poeten Salvador VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-10-19 13:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP