Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ta hänsyn till atmosfär kasta mindre panta mer


LILLA SKURKEN

Tänk på andra människor
och vår vackra jord
tänk om någon kastar skräp
just på ditt matbord

Sluta en gång för alltid
vara så självisk
skona fåglar i luften
och i vatten fisk

Tro inte att i världen
du är ensam
ändra på din attityd
lär dig vad är skam

Gör på dina fula vanor
ett mänskligt ingrepp
bete dig mer miljövänligt
ta hand om ditt skräp

Ref.

Hallå där din lilla skurken
kasta inte i väg burken
det finns mycket folk i nöd
det är någons levebröd
Sluta med det på en gång
var hederlig och var snäll
ta ansvar för vår natur
sluta vara kriminell

Jovo Janjicic




Fri vers av Jovo Janjicic VIP
Läst 237 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-10-19 13:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jovo Janjicic
Jovo Janjicic VIP