Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

AIR - tanka

Slingor av Bachs Air

svävar lätt mot himmelen

över röd sumak

sjöns spegelblanka yta

mot solens sista strålar




Bunden vers (Tanka) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 186 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2018-10-19 18:07



Bookmark and Share


  Fem hjärtan VIP
Mycket vacker tanka!
2018-10-21

  ResenärGenomLivet VIP
Vackra kvällstoner...härligt...
2018-10-20

  Anya VIP
Vacker bild frammanas. Fick googla på sumak. Vackert rött.
2018-10-20

  M.Eta
Vacker tanka!
2018-10-20

    ej medlem längre
Läser din text om och om igen och tycker mer och mer om den. En riktig pärla!
2018-10-19

  Blomma-Stjärna VIP
vackert
och snyggt
2018-10-19

  DavidM VIP
Härliga verser, ser scenen framför mig.
2018-10-19

  Öknens Ros VIP
Fridfullt o stilla ro.
2018-10-19

  ULJO
Som ljuv musik
2018-10-19

  Poeten Salvador VIP
Harmonisk bild
2018-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP