Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Uppvaknandet


Uppvaknandet. Häpnad inför varats stora obegriplighet. En blinkande lanterna i oktober. 
Och hjärtat lyfter, vidgas, svävar lyckligt för ett ögonblick, när månen lyser över vägens plana golv. Färdas. Vara här i rymden. Nu, en stund.




Prosa av Måna N. Berger
Läst 259 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-10-19 14:32



Bookmark and Share


  ULJO
Lev i nuet och njut av livet. I morgon kanske det är för sent.
2018-10-20

  Kungskobran VIP
Min stund på jorden
är här och nu
när stunden är slut
vilar jag i evighetens famn
transporteras bort
mot stjärnors ljus
i evighet
med ljusets
hastighet




2018-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger