Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration uppvaknandet av Måna N Berger


Min stund på jorden

Min stund på jorden
är här och nu
när stunden är slut
vilar jag i evighetens famn
transporteras bort
mot stjärnors ljus
i evighet
med ljusets
hastighet





Fri vers av Kungskobran VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-10-19 14:45



Bookmark and Share


  DavidM VIP
Mycket fina rader.
2018-10-19

  Öknens Ros VIP
Ett slut med raketfart!
2018-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP