Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den ultimata profilbilden på Tinder (ööh - NOT)

Nu måste jag få berätta en sak. Ni som är på Tinder vet att man får se de mest osannolika profilbilder där. Men nu tror jag att jag har sett den dummaste. Och det vill inte säga lite. Man borde faktiskt börja ta skärmdumpar och göra ett fotoalbum.

En kvinna har som enda profilbild nån slags hemmagjord "automat" med rör, kranar, en uppochnedvänd Jack Daniels- flaska och en uppochnedvänd Coca Cola- flaska kopplade till rören. Alltså nån slags whisky-cola-automat.

Som enda profilbild på Tinder? Vad är det meningen att man ska tänka? Att automaten kommer med på köpet? Och så tänker man som i "Tjuren Ferdinand" att "Henne ska vi ha!"...

Ibland tänker man ju att "Det här är den planet du fått att leva på och det här är det liv du får. Bättre än så här blir det tyvärr inte." Suck... Fast man måste ju skratta - man kan ju inte annat... :-D




Övriga genrer (Satir) av Tomas Karlsson VIP
Läst 273 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-10-19 15:15



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
haha Tinder är väl ungefär som match.com och alla de där såporna som bara handlar om sex och intriger.
2018-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP