Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Råd

Lita aldrig till fullo

på ett råd från en vän

Människor löser sina egna problem

på sina egna sätt

För det som passar dem




Fri vers (Prosapoesi) av Valter Örn VIP
Läst 166 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-10-19 16:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP