Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Höstens kärlek

Hösten är här och jag är fortfarande kär
Du finns hos mig varje dag
Ja jag känner dig alltid här
Och du är alltid min
Det kommer du alltid vara
Och jag ska alltid vara din




Bunden vers av Feliaxel VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-10-19 16:15



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En hjärtinnerlig text som stannar kvar i hjärtat mitt.
2018-12-05

    ej medlem längre
Som en kärleksvisa!
2018-11-03

  Ewa-Britt Nilson VIP
Bra att det
rullar på
gott för Två
det är ju precis
vad man vill
höra då!
2018-10-20

  ULJO
Så fint till den stora kärleken
2018-10-19

  Marita Ohlquist VIP
Ljuvlig kärlekspoesi!
2018-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Feliaxel
Feliaxel VIP