Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uppgivenhet

 

 

mina känslor mellan väggarna

ekar tysta som små möss

frustrerade, smärtfyllda

det tysta skriet

fastnar i halsen

gråten rinner längs tapeterna

jag har inget liv

bara en kropp som gett upp

ännu en dag av pina

 

 




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 161 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-10-19 18:08



Bookmark and Share


  Per Drysén
Sorglig text med stor igenkänningsfaktor
2018-10-20

  Bodingen VIP
Smärta/uppgivenhet som man nästan kan ta på, huga
2018-10-20

  Cikoria Blå VIP
Texten talar sitt tydliga språk.
Här är en som har ont.
Jag gav fin text nv en applåd.
Men inte diktjagets smärta.

2018-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP