Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poetens vedermödor

 

 

 

av uppmärksamhet kan man aldrig få nog

det är ett ständigt knog

att få  ihop sina dikter

man har ju sina plikter

 

bekräftelsebehovet utan gränser är

man sliter sitt hår och sitter och svär

om man ej utdelning får

man fäller en tår

 

men nästa dag man i näven spottar

man sitt inre blottar

det var då själva fan

måste man bli profan

 

ett självvalt kall att bli poet

efter alla år jag vet

min själ, mitt hjärta sjunger

det inre fylls av ordens hunger

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 168 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-10-19 18:45



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Ju mer som det jobbas med ord.
Ju lättare infinner de sig.
Och de vill ha utrymme!
2018-10-20

  Bodingen VIP
Här också he
2018-10-20

  Cikoria Blå VIP
Rolig och lite sann också.
Här får du lite bekräftelse!
2018-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP