Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


STRANDKANTEN



Lättjefulla vågor kluckar
när vi går utefter strandkanten
vassen prasslar sina sånger
sjöars musik är vila för fattig och rik
Andrakens maka simmar fram och tillbaka
med småttingarna tio
eller kanske var det nio

Då får vi skynda oss att njuta av sommarens
och skogens alla dofter,
läppja smaker ur naturens skafferi

Ett minne för vintern kommer det att bli




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 281 gånger
Publicerad 2018-10-19 19:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP