Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skillnaden

vi är inte här för att vi är,
och för att skicka livet vidare

mot horisonter som inte kan värja sig
och förlora mot de känslor som skickar
ensidigt sin längtan bakåt

vi kan
inte andas utan varandra

är levnadsskuggans enda barfota grundläggande anledning
och hägrar bakom nästa fatala misstag

vi är inte här för att vi är
och för att släcka ljuset när mörkret kallar

hör melodins kraft i berusningen
och förstå skillnaden mellan
att leva och överleva




Prosa av Max Poisé
Läst 230 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2018-10-30 19:42



Bookmark and Share


  DominiQueen
Livets sång segrar i toner av kärlek :-)
2018-11-04

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, det är stor skillnad...tänkvärda ord...
2018-11-03

  Lottie Ålhed VIP
Melodin kraft i be rusningen Skillnaden mellan leva och överleva... Mycket tänkvärt och fint Du skriver rakt och tilltalande
2018-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé