Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inte så ofta längre


Stundom


Inte så ofta längre
men stundom -

en sån där dag
när melankolin faller över en
som gulnade höstlöv
och lägger sig som våt mossa
runt hjärtat -

när jag kastas tillbaks i tiden
till den dagen allt tog slut
och du var borta

- det är då det händer -

att det tjocknar i halsen

och en tår
letar sig fram

i min ögonvrå




Fri vers av stormengudrun VIP
Läst 211 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-10-19 21:04



Bookmark and Share


  Ezmeralda VIP
Så fint när saknaden griper tag i oss.

2018-10-20

  Cikoria Blå VIP
Stundom - ett då fint gammalt ord.
Det använde min moster stundom:)
2018-10-19
  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP