Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fan

fan visst var det jag som föreslog uppbrottet och fan var det kanske dags men

fan så unket det känns och fan vad det är på ditt bröst jag vill ligga och gråta över dig




Fri vers av Elin Wedin
Läst 185 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-10-19 21:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elin Wedin