Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Existens?


Varför? 2022

Varför finns jag?

varför finns du?

vem är jag?

varför kom jag hit?

varför ?

varför gör jag det jag gör?

känner det jag känner?

varför?

vad är meningen med livet?

varför är några fattiga och några rika?

varför bär jag på all smärta?

varför är några snälla och några inte snälla?

varför ska man vara snäll när andra inte är det?

varför älskar man?

vad är hat och vad är kärlek?

vad händer när man dör?

vad händer när man dör?

finns man inte mer?

eller lever man vidare ?

eller lever man vidare?

har jag en själ?

vad är en själ?

vad är en själ?

kan jag tänka när jag är död?

vad tänker man då?

när man är död?

vad spelar det för roll om man lever?

när man ändå ska dö?

 

 




Fri vers (Fri form) av Ninananonia VIP
Läst 123 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-04-02 19:49



Bookmark and Share


  Angélica Kloberg VIP
Man känner djupet i alla dessa frågor. Mitt hjärta har också varit fyllt av många frågor tills jag en dag insåg ett svar….livets outtröttliga vandring i sitt sökande efter nuets fulländning…mitt svar.
2022-06-20

  Monika A Mirsch VIP
Oooo alla dessa upp-ploppande frågor utan svar - eller nästan - fruktan och rädslan gör sitt. Tänker på dig i kvällningen - tar dina händer i mina - och vi är ett par - ett par människor på vår vackra jord - tillsammans är rädslan mindre. Kram!
2022-04-05

  Kajan VIP
Många frågeställningar som är som tankemönster, en mosaik; och jag tror inte man är ”död” efter detta, utan vidare.
2022-04-04

  Bibbi VIP
"Du o Gud har skapat mig till Dig och mitt hjärta är oroligt till dess det finner sin vila i Dig." Kyrkofadern Augustinus - 300 talet.
2022-04-03
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP