Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att vara osäker, känna sig ensam och längta


Min osynlighet

Musik spelas högt
Blickar möts
Drinkar blandas

Jag ser dig
Jag kan inte se någon annan
Bara dig

Det har varit så ett tag nu
Mina känslor har sakta växt sig starkare
Men vi har aldrig pratat med varandra

Du är i en annan nivå
En som räknas som snygg
Jag är en som inte märks

Du kommer sakta mot mig och mina vänner
Ett litet hopp tänds inom mig och värmer min själ
Kanske ser du mig

Men när du kommer fram så ser du inte mig
Du pratar med mina vänner
Jag känner mig grå och trist

Jag är osynlig
Ingen ser mig
Det gör så ont

Alldaglig
Osäker
Ensam

Jag ler och skrattar
Deltar i umgänge
Men inom mig skär osäkerheten min själ i bitar

Mina vänner lyser av en glöd som jag saknar
Jag kan inte förstå vad jag gör för fel
Jag vill lysa, riktigt glöda

Men jag står här
Ingen ser mig
Och det gör ont




Fri vers (Fri form) av LonelyDreamer
Läst 323 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-10-19 23:41



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så fint beskrivet! Men jag ser dig i alla fall. Och säkert många med mig :) Bra dikt hursomhelst!
2018-10-28
  > Nästa text
< Föregående

LonelyDreamer
LonelyDreamer