Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Åstadkommit med sitt liv!

Det här ordet, tänk på det!
Det här ordet ; Åstadkom!

Om vi delar upp ordet i två ord, som en slags ordslig skilsmässa...
Åstad.
Kom.

Åstad,till exempel; Att gå åstad.
För er som inte vet, så betyder det att gå i väg!
Kom, ja, det är nog inte så många, som inte vet vad det betyder!
Så...
Är det inte märkligt att ordet Åstadkom, innehåller två ord, som motsäger sig?
Att säga till en person, att ; -Gå åstad!
Och att sedan säga till samma person; -Kom!
Vilket förvirrande sätt att handla, mot sin medmänniska , eller icke-medmänniska!
Två ord som motsäger sig, men som skapar någonting fint med sitt ord!
Är det En konstnär som åstadkommit ordet Åstadkom?
Eller är det ett föräldrapar (I det här fallet orden Åstad och Kom) som åstadkommit ordet Åstadkom?
Fint är det i allafall! (Tår i ögat),
Tänk att ha åstadkommit något med sitt liv!




Bunden vers av Mim
Läst 159 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-10-19 23:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim