Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kroppens och själens varma beröring

 

En kram,

en mjuk omfamning

fylld av värme och medkänsla

 vänskap, kärlek, medmänsklighet

bekräftelse, omtanke och beröring

 något vi alla behöver både få och ge 

frikostigt, generöst, utan förpliktelser

då en kram förstärker ord och känslor

kan ge tröst, trygghet, gemenskap och

utgöra skillnaden mellan liv och död

då alla människor behöver NÄRHET

ty närhet skänker ljus och hopp

en kram betyder så mycket

då vi ses och skiljs åt

för med en kram 

behövs inga

 ord alls,

bara

 

k

ä

r

l

e

 k 

 

*




Fri vers (Fri form) av Alysse VIP
Läst 183 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2018-10-20 00:35



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
En mycket fin och varm text som känns och berör!
2018-10-24

  Nils-Robert
Så mysigt varmt poem
2018-10-23

  Fem hjärtan VIP
Viktigt med närhet! Kram
2018-10-21

    Peter Söderqvist
Kramen som ger så mycket värme.
Kärleken lever kanske i krämen.
2018-10-21

  Fulbergarn
jag är dålig på att kramas!

Kram!
2018-10-20

  M:tin
<3
2018-10-20

  Peter Stjerngrim VIP
Kramar om ...
2018-10-20
  > Nästa text
< Föregående

Alysse
Alysse VIP