Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vissa dagar blir längtan outhärdlig - andra än mer än så ... - Så ock nu idag så som vid första publiceringen här i september 2012


Du är det allra vackraste jag vet ...

... för du berör 
varje litet skrymsle och vrå
inom hela mig

mig som intet hellre vill
än bara dig ... 

Vill bara att du ska veta
att det är så du får mig
och min själ att känna
när jag får hålla dig
nära tätt intill mig

Mig som så innerligt
sinnligt och fysiskt 
på alla tänkbara sätt och vis
är ämnad bara för dig

Dig som ännu ej
kanske ens vet inom dig
att du faktiskt är
den som är så där
alldeles fullständigt
underbart mycket
ämnad för mig ...

Men när du väl 
inom dig känner
att du verkligen vill
så vet du ju rätt väl
var jag håller till 

och att du är
mer än välkommen
in i mitt liv

Ty du fattas mig!

och

Jag Saknar Dig!

 

 




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 328 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-10-20 02:05



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Starkt längtansfullt...
2018-10-20
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP