Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det finns ett pris för allt här i livet

Det finns ett pris för allt här i livet

Det man på olika sätt ger ut; får man i olika form tillbaka

Men i det mänskliga är mycket allmängiltigt

och kan inte helt påverkas av den enskilde

Detta gäller livets början och livets slut




Fri vers (Prosapoesi) av Valter Örn VIP
Läst 130 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-10-20 10:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP