Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


en dörr har öppnats


små korn, frön till kunskapens åker

Tankfull Qi gong kväll
2017-01-23 19:45 av the wildcat (medlemsid: 79522)

märkligheten trängde igenom Qi-gonggruppens mummel
och det aromatiska théet. det som hände stämde inte,
en vän jag kommunicerat med
var plötsligt en annan
jag brände mig på théet - eftersom vi inte ser vem
kan vi varken läsa ansikte/kroppsspråk
det enda vi har är vårt skriftspråk
det förändrades plötsligt, liksom en främlings
(vårt språk är ett fingeravtryck, då vi lärt oss
känna igen nycklarna ser vi klarare)

besviken på en människa man litat på känns inte bra
det var inte första gången, även andra
liksom en främling

1: en hackare då stolen är ledig
2: en stor sorg
3: en akut sjukdom


fast i dag bryr jag mig inte.


*

då vi söker meningen bland det meningslösa
och finner att allt vi bygger upp rivs ned, då upphör vi att försöka
för samvetslösa cementerar Babels murar så höga
för vi ska hamna i beroendekön
utan någon reell lön


Då behövs varje Eldsjäl

läste i RA 5/2018 en himla bra artikel "Ljuset ska vinna ". efter valet står vi där med facit i händerna..17,9 % har lagt sin röst på SD /ett missnöjesparti!) och är nu Sveriges tredje största parti. men det betyder inte att deras politik är ok. RA står vid sina principer, och vill inte vara med och normalisera hat och förtryck. 17,9 % är inte 82,4 %! den största siffran är alla som inte accepterar det SD står för!
RA är en demokratisk, ideell organisation, som är partipolitiskt och religiöst obunden. de arbetar utifrån demokratiska, feministiska, normkritiska, antifunkofobiska och antirasistiska principer!
ljuset ska vinna över mörkret..!
/en transumt

även jag står vid mina principer, den jag hela tiden trott på
har alltid visat sig vara den ende, som är min själ lik.







Övriga genrer (Drama/Dialog) av morgonstjärna VIP
Läst 202 gånger
Publicerad 2018-10-20 10:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP