Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Får man vara glad?

 

i dessa dystra tider

när människor lider 

kan man sig fråga 

varför denna plåga 

 

när dagen synes grå 

varför deppa så

att vara positiv 

ger ett bättre liv

 

se de små detaljerna

inte bara medaljerna

ära och pris är inte allt

mod och glädje är ballt

 

det lilla i livets gång 

det tar vi med en sång

sjasa sorgen bort

livet är så kort 

 

dagar kommer,  dagar går 

när allting återstår 

vi fina minnen har

på ålderns dar'

 

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 107 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-10-20 12:22



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Jodå, man får vara glad...det bästa är att försöka hitta något positivt i allt, så som du gjort i din fina dikt...
2018-10-20

  Bodingen VIP
Inte så lätt för en missmodig poet, det SKA vara dystert, ska det väl inte alls det, nu tar vi och gör som Sveriges gladaste artist gjorde, Jokkmokks-Jocke: TJOSAN! TJOSAN! GULLIGULLAN KOKO SOM EN GÖK! Und zu weither ahh känns redan bättre kokokoko
2018-10-20
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP